Thijssestraat in Den Haag via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Thijssestraat - 2521ZJ - Den Haag beschikbaar per 2024-06-10 in het mooie Den Haag. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 12 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Thijssestraat - 2521ZJ - Den Haag
Hi!Ik ben op zoek naar een huisgenoot (niet roker) om dit appartement mee te delen.Huur is €950,- all-inclusief voor een gemeubileerde slaapkamer met boxspring, kledingkast, tafel en stoel. Inschrijven is mogelijk. Het appartement is 100 m2. Heeft een ruime woon- / eetkamer met Smart-tv (Netflix), volledig ingerichte keuken met een vaatwasser, apart toilet / badkamer met wasmachine en droger, berging en een mooi balkon. Het is erg licht met dubbele beglazing.Locatie is Laakkwartier.- Op 8 min afstand van Den Haag HS/De Haagse Hogeschool- Winkels en restaurants op loopafstand – Den Haag CS te bereiken binnen 10 min via OV of op de fiets: · OV: Trams 1, 16 en 17Ik ben een student aan universiteit van Leiden. Naast colleges volgen en studeren, ga ik naar sportschool en pak ik graag een biertje met vrienden. Ik zoek iemand die sociaal is en houdt van gezelligheid. Ik eet graag af en toe samen. Maar ik vind het fijn om elkaars persoonlijke ruimte te respecteren.Als je geïnteresseerd bent, stuur me dan een bericht met een korte beschrijving van jezelf.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Thijssestraat – 2521ZJ – Den Haag via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Den Haag aan de Thijssestraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Den Haag. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Den Haag- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 950
Aantal m2 – 12
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Thijssestraat in Den Haag

Thijssestraat in Den Haag via Kamernet
Thijssestraat in Den Haag via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo