Toermalijnlaan in Utrecht via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Appartement - Toermalijnlaan - 3523BH - Utrecht beschikbaar per 2023-06-01 in het mooie Utrecht. Bekijk de details van deze Appartement met een oppervlaktie van 60 m2 nu online of het wat voor jou is.

Appartement - Toermalijnlaan - 3523BH - Utrecht
In 2022 hebben wij ons appartement op de 1e verdieping volledig gerenoveerd. Het appartement bevat een nieuwe ruime open keuken, nieuwe badkamer en nog 2 aparte slaap- / studeerkamers. Het is modern ingericht en van alles voorzien (waaronder een 65 inch TV). Achter het complex kunnen bewoners/huurders gratis parkeren. Het appartement is volledig gemeubileerd en overleg kunnen we meubels elders stallen.Beschikbaarheid: 4 maanden, van 1 juni tot 1 oktober 2023INDELING & VOORZIENINGENBegane grond: Entree met intercom, brievenbussen en trappenhuis. 1e verdieping: Entree met ruime hal, separaat toilet, nieuwe badkamer met douche en wastafel. De woonkamer is voorzien van veel licht inval door de grote raam partijen en heeft een vrij uitzicht. Via de woonkamer heb je toegang tot het balkon die op het Oosten is gelegen.Hierdoor kan je in de zomermaanden aangenaam genieten van de ochtendzon. Aan de voorzijde van het appartement zijn de twee ruime slaapkamers/kantoor.DE OMGEVINGDe wijk Tolsteeg is een populaire wijk met veel groen, gebouwd in de jaren vijftig. Deze onder architectuur van Gerrit Rietveld ontworpen ‘Zonneflats’ liggen gunstig ten opzichte van het centrum en uitvalswegen en nabij het winkelcentrum Smaragdplein en diverse groenvoorzieningen.Op loopafstand van het complex vindt men een bushalte en iets verderop het Beatrixpark. Op ongeveer 5 minuten loopafstand is het hippe Rotsoord met diverse horeca gelegenheden te vinden, als ook het nieuwe N.S.-station Vaartsche Rijn. Op zeer korte fietsafstand zijn de binnenstad (Ledig Erf, Oudegracht), de Uithof, Rhijnauwen en Amelisweerd te bereiken. De wijk is tevens goed gesitueerd ten opzichte van de uitvalswegen A12, A27, A28 en A2. Kortom, een goede woonomgeving voor wie van de gezellige stad Utrecht houdt.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Appartement – Toermalijnlaan – 3523BH – Utrecht via Kamernet.nl. Het Appartement ligt in de stad Utrecht aan de Toermalijnlaan en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Utrecht. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Appartement in Utrecht wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Utrecht- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 1350
Aantal m2 – 60
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Toermalijnlaan in Utrecht

Toermalijnlaan in Utrecht via Kamernet
Toermalijnlaan in Utrecht via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo