Tolsteegsingel in Utrecht via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Tolsteegsingel - 3582AH - Utrecht beschikbaar per 2023-03-18 in het mooie Utrecht. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 25 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Tolsteegsingel - 3582AH - Utrecht
Helemaal boven in het pand van een monumentale woning komt er een zolderkamer beschikbaar!De studio is geschikt voor een rustige bewoner, omdat monumentale panden gehorig zijn is het voor jezelf en medebewoners fijn als jouw levensstijl past bij de andere bewoners.De studio is gemeubileerd en alle meubels die zichtbaar op de foto staan, zijn tot jouw beschikking. Je kan helaas niet je eigen meubels meenemen, wegens het smalle trappenhuis. Je beschikt over je eigen douche en het toilet is met 1 trap naar beneden bereikbaar.Kom langs voor een bezichtiging om de studio te bekijken!Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Tolsteegsingel – 3582AH – Utrecht via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Utrecht aan de Tolsteegsingel en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Utrecht. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Utrecht wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Utrecht- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 791
Aantal m2 – 25
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Tolsteegsingel in Utrecht

Tolsteegsingel in Utrecht via Kamernet
Tolsteegsingel in Utrecht via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo