Topaasstraat in Groningen via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Topaasstraat - 9743LC - Groningen beschikbaar per 2023-05-01 in het mooie Groningen. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 15 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Topaasstraat - 9743LC - Groningen
Per 1 mei t/m 31 juli zijn wij op zoek naar twee huisgenoten om bij ons in te trekken. Wij zijn een huis van 5 man tussen de 18 en 20 jaar oud. We hebben geen vaste huisavonden, maar we zijn een vriendenhuis en we zijn altijd in voor een biertje of andere groepsactiviteiten. We zijn op zoek naar een huurder die voor de volle 3 maanden wilt huren en ook houd van gezelligheid en samen een biertje doen. Ben je geïnteresseerd stuur een leuk berichtje met wat informatie over jezelf en dan hoor je snel van ons!Technische info:Het hele pand is volledig gerenoveerd. Het huis beschikt over zes slaapkamers, waarvan één met eigen keuken. Deze advertentie is voor de verhuur van zowel slaapkamer 3 als slaapkamer 6. Slaapkamer 3 beschikt over een bedframe voor een 2-persoons bed, een bureau en gordijnen en slaapkamer 6 beschikt over rolgordijnen. De gezamenlijke keuken is voorzien van verschillende inbouwapparatuur zoals een koelkast, combi-oven, vaatwasmachine, wasmachine, kookplaat en afzuigkap. De badkamer is voorzien van douche, wastafel en toilet. Daarnaast is de woning ook voorzien van een tuin inclusief schuur.De woning is gelegen in Vinkhuizen, waardoor het dicht bij de Hanze Hogeschool, Zernike campus en de ACLO is.De huurprijs bedraagt €2300 per maand wat door zessen gedeeld wordt. De waarborgsom bedraagt éénmaal de maandhuur. Gas, water, licht en tv/internet zijn kosten bovenop de huurprijs, maar het huis beschikt over zonnepanelen wat de kosten hiervan beperkt.Indeling:Via de voordeur wordt de hal betreden, waar toegang is tot het toilet en de eerste slaapkamer. Vervolgens is achter in het huis de keuken die toegang bied tot de tuin en de tweede slaapkamer. Op de eerste verdieping zitten drie slaapkamers. Hier is ook de badkamer te vinden. Op de tweede verdieping zit de laatste slaapkamer die beschikt over een eigen keuken.Aan bovenstaande tekst kunnen geen rechten ontleend wordenInteresse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Topaasstraat – 9743LC – Groningen via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Groningen aan de Topaasstraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Groningen. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Groningen wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Groningen- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 383
Aantal m2 – 15
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Topaasstraat in Groningen

Topaasstraat in Groningen via Kamernet
Topaasstraat in Groningen via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo