Trajanushof in De Meern via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Trajanushof - 3453KM - De Meern beschikbaar per 2023-03-17 in het mooie De Meern. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 25 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Trajanushof - 3453KM - De Meern
ONLY DUTCH SPEAKERS *Te huur aangeboden (hospita)kamer voor rustige en nette huurder (niet roker): Moderne, lichte en ruime gemeubileerde kamer van 25 m2 op de tweede verdieping met eigen keuken, koelkast met 4*-diepvriesvak, combi-magnetron, airfryer, keramische kookplaat, serviesgoed, bestek en pannen. De kamer is voorzien van een ruime kledingkast, eenpersoons boxspring, bureau, bank en tv-meubel. TV- en internetaansluiting zijn aanwezig. De gemeenschappelijke douche is gesitueerd op de eerste verdieping en wordt gedeeld met de verhuurder. Gebruik van wasmachine in overleg.De kamer bevindt zich in de rustige wijk De Balije in De Meern. Bushalte is 5 minuten lopen. Met de bus ben je in 20 minuten ben je op het Centraal Station en zonder overstappen ben je in 35 minuten in het Science Park in De Uithof. Winkelcentrum 10 minuten lopen.Mijn voorkeur gaat uit naar iemand die in de weekenden/schoolvakanties niet aanwezig is. Roken en huisdieren is niet toegestaan.Heb je belangstelling, dan kun je een reactie sturen. Geef in dit bericht een korte omschrijving van jezelf, je studie en/of werk, je persoonlijke omstandigheden en eventueel je telefoonnummer.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Trajanushof – 3453KM – De Meern via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad De Meern aan de Trajanushof en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in De Meern. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in De Meern wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in De Meern- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 600
Aantal m2 – 25
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Trajanushof in De Meern

Trajanushof in De Meern via Kamernet
Trajanushof in De Meern via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo