Valeriusstraat in Amsterdam via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Valeriusstraat - 1075GG - Amsterdam beschikbaar per 2023-02-09 in het mooie Amsterdam. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 25 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Valeriusstraat - 1075GG - Amsterdam
ONLY DUTCH SPEAKERS – ONLY WOMENWegens opzegging opnieuw beschikbaar: Per 1 maart is deze prachtige kamer (25m2) weer beschikbaar. De kamer ligt op de 3e verdieping met uitzicht over de Valeriusstraat/plein en is gelegen nabij het Vondelpark en Leidseplein.Op dezelfde verdieping wordt nog eenzelfde kamer verhuurd. Deze kamer is ook voorzien van een handige hoogslaper en ingebouwde kasten. Je hebt je eigen verwarming, warm en koud stromend water. Daarnaast deel je een goed ingerichte keuken (incl. gasfornuis, koelkasten, wasmachine) en de badkamer incl. douche met je medehuurster. WiFi, GWL is inbegrepen in de huurprijs en ik geloof niet in borg. De huurprijs is dan ook heel schappelijk nl. 550, per maand.Dan de vereisten:De kamer is alleen beschikbaar voor werkende vrouwen tussen 25-35 jaar. (overige bewoners zijn ook vrouw), dus geen mannen en geen studentes.De gesproken taal is Nederlands, dus het heeft geen zin te reageren als je dit niet spreekt.Mocht je creatieve creaties hebben is dat vooral een pre!!Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Valeriusstraat – 1075GG – Amsterdam via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Amsterdam aan de Valeriusstraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Amsterdam. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Amsterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Amsterdam- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 550
Aantal m2 – 25
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Valeriusstraat in Amsterdam

Valeriusstraat in Amsterdam via Kamernet
Valeriusstraat in Amsterdam via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo