Valkenierslaan in Breda via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Valkenierslaan - 4834CK - Breda beschikbaar per 2023-10-12 in het mooie Breda. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 20 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Valkenierslaan - 4834CK - Breda
mooie ruime kamer in ons gezellige huis. De badkamer en de keuken deel je met ons 3-en, het ziet er echt goed uit en dat willen we wel zo houden, dus om de beurt even schoonmaken.Het huis ligt rustig en centraal, winkelcentrum op 2 minuten, stad en station op slechts 10 minuten.Buas en Avans ook 10 minuten.Dus top huis, top mensen, top ligging. Reageren maar!Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Valkenierslaan – 4834CK – Breda via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Breda aan de Valkenierslaan en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Breda. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Breda wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Breda- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 880
Aantal m2 – 20
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Valkenierslaan in Breda

Valkenierslaan in Breda via Kamernet
Valkenierslaan in Breda via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo