Van Bleyswijckstraat in Delft via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Van Bleyswijckstraat - 2613RP - Delft beschikbaar per 2023-10-17 in het mooie Delft. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 13 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Van Bleyswijckstraat - 2613RP - Delft
Op zoek naar een huis in het hartje van Delft?Welkom bij onze op de van Bleyswijckstraat in Delft, we zijn een gezellig huis van 3 gasten + misschien wel jij! Daarvan zijn er 2 bezig met hun master en eentje is z’n bachelor aan het afronden. Wij hebben bijna iedere maandagavond een huisavond en doen op z’n tijd een een leuke activiteit als samen sporten of een film kijken.Dus een ideaal huis waarbij iedereen z’n eigen ding kan doen, maar waar wel iedere maandag lekker wordt bij gekletst onder het genot van (vele) biertjes en een spelletje.De kamer ligt ideaal, namelijk op 5 min lopen van het station en minder dan 10 min fietsen van de campus. Ook zit het centrum meteen om de hoek en een supermarktje op kruip afstand. Lijkt het jou iets om in dit gezellige knusse huis te wonen, laat dan hier een reactie achter onder de advertentie!Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Van Bleyswijckstraat – 2613RP – Delft via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Delft aan de Van Bleyswijckstraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Delft. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Delft wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Delft- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 340
Aantal m2 – 13
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Van Bleyswijckstraat in Delft

Van Bleyswijckstraat in Delft via Kamernet
Van Bleyswijckstraat in Delft via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo