Van der Dussenstraat in Rotterdam via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Van der Dussenstraat - 3039TA - Rotterdam beschikbaar per 2023-04-03 in het mooie Rotterdam. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 10 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Van der Dussenstraat - 3039TA - Rotterdam
Nette, gerenoveerde kamer naast het Vroesenpark (Blijdorp). Het is de enige kamer op de bovenste verdieping. Je hebt je eigen badkamer en balkon (4,5m2) op je verdieping. Een verdieping lager zit de gedeelde keuken, 2e badkamer met toilet, eetkamer en balkon. De keuken is voorzien van vaatwasser, oven, koelkast en vriezer. Er is ook een wasmachine en droger aanwezig. De kamer is bedoeld voor 1 persoon en inschrijven is mogelijk. Het is beschikbaar voor een minimaal verblijf van 6 maanden, maar het liefst langer (2 jaar of langer). De prijs is excl. het voorschot voor g/w/e/internet/meubels en incl. gemeentelijke belastingen. De borg is 1x de. kale huur.De andere 2 kamers worden bewoond door internationale studenten die eind 20 zijn.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Van der Dussenstraat – 3039TA – Rotterdam via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Rotterdam aan de Van der Dussenstraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Rotterdam. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Rotterdam- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 615
Aantal m2 – 10
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Van der Dussenstraat in Rotterdam

Van der Dussenstraat in Rotterdam via Kamernet
Van der Dussenstraat in Rotterdam via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo