Van Hasseltlaan in Delft via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Van Hasseltlaan - 2625HJ - Delft beschikbaar per 2024-08-01 in het mooie Delft. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 20 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Van Hasseltlaan - 2625HJ - Delft
Lieve potentiële J5’er,Ben jij op zoek naar een leuke kamer omdat je bij je ouders weg wilt of omdat je je huidige huisgenoten zat bent? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Er komt namelijk een kamer vrij op de mooie van Hasseltlaan in huize J5. De kamer komt vrij vanaf begin augustus voor sowieso 2 maanden onderhuur met vervolgens kans op 6 maanden extra onderhuur of vast (Als je aan de voorrangsregeling voldoet). De kamer bevindt zich op 15 minuutjes fietsen van de TU en het centrum. Daarnaast is de Jumbo op kruipafstand en stopt er een tram naar strand voor de deur.We zijn een gemengd huis van 10 en iedereen is actief bij verschillende studie- en/of studenten (sport) verenigingen. We zijn altijd in voor een biertje, spelletje, uitgaan of relaxen op de bank. De 1e donderdag van de maand hebben we huisavond en ook kunnen datediners, kamerborrels, huisvakanties en andere spontane huisactiviteiten niet ontbreken. Denk jij nu deze kamer klinkt perfect! Ben jij een gezellige bachelor student op zoek naar een grote kamer met eigen badkamer, die ook graag binnen het huis actief zou willen zijn. Stuur dan snel een leuk berichtje met foto’s (of nog beter een video!)En wie weet zien we jou op 18 juli bij de instemming!Groetjes Mant, Kinkert, Maaike, Lit, Pikkemaat, Fries, Elerd, Spies, Truc Truus en FransjeInteresse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Van Hasseltlaan – 2625HJ – Delft via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Delft aan de Van Hasseltlaan en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Delft. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Delft wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Delft- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 350
Aantal m2 – 20
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Van Hasseltlaan in Delft

Van Hasseltlaan in Delft via Kamernet
Van Hasseltlaan in Delft via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo