van Hasseltstraat in Kampen via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - van Hasseltstraat - 8266DL - Kampen beschikbaar per 2023-04-01 in het mooie Kampen. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 9 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - van Hasseltstraat - 8266DL - Kampen
Kamer met inloop kast van een prachtige jare 30 woning vlak aan de rand van het centrum van kampen. Het idee van de verhuur is dat we het gezellig hebben en met plezier samen wonen.De verhuurder (27 man) is zelf een van de huisgenoten en is hierdoor makkelijk aanspreekbaar onder het idee dat over alles kan overlegt worden.Verder word er een andere kamer verhuurd aan de ander huisgenoot (25 vrouw)Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – van Hasseltstraat – 8266DL – Kampen via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Kampen aan de van Hasseltstraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Kampen. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Kampen wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Kampen- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 350
Aantal m2 – 9
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de van Hasseltstraat in Kampen

van Hasseltstraat in Kampen via Kamernet
van Hasseltstraat in Kampen via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo