Van Houtenlaan in Groningen via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Appartement - Van Houtenlaan - 9722GT - Groningen beschikbaar per 2023-11-01 in het mooie Groningen. Bekijk de details van deze Appartement met een oppervlaktie van 78 m2 nu online of het wat voor jou is.

Appartement - Van Houtenlaan - 9722GT - Groningen
Per 1 november 2023 beschikbaar; ruim, gerenoveerd en volledig gemeubileerd appartement aan de Van Houtenlaan in Helpman.Indeling:Begane grond met entree naar hal. Vanuit de hal toegang tot 2 slaapkamers (circa 9 en 12 m2), badkamer met douche en separaat toilet. Badkamer en keuken (Bulthaup) zijn volledig gerenoveerd en beschikken over vloerverwarming.Ruime woonkamer met open keuken en toegang tot riante achtertuin met achterom en berging.Slaapkamers zijn voorzien van laminaat, de woonkamer van nieuwe geïsoleerde vloer en de keuken en badkamer van een tegelvloer.Woning is voorzien van kwaliteitsmeubilair en thermoheem beglazing.Bijzonderheden:- Geen studenten- Gestoffeerd en gemeubileerd- Riante achtertuin met achterom- Begane grond- Recentelijk gerenoveerd- Geschikt voor expatsPer 1 november 2023 beschikbaar voor minimaal 12 maanden en maximaal 24 maanden.- Huurprijs € 1095,– + € 195,- stoffering en meubilering: € 1.290,– per maand exclusief gas, water, licht, televisie en gemeentelijke belastingen.- Borgsom €1.290,–.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Appartement – Van Houtenlaan – 9722GT – Groningen via Kamernet.nl. Het Appartement ligt in de stad Groningen aan de Van Houtenlaan en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Groningen. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Appartement in Groningen wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Groningen- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 1290
Aantal m2 – 78
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Van Houtenlaan in Groningen

Van Houtenlaan in Groningen via Kamernet
Van Houtenlaan in Groningen via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo