Van Ollefenstraat in Amsterdam via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Van Ollefenstraat - 1065LK - Amsterdam beschikbaar per 2023-11-17 in het mooie Amsterdam. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 14 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Van Ollefenstraat - 1065LK - Amsterdam
Huisgenoot vereist! Huisgenoot gezocht om mijn gezellige appartement IN WEST te delen! Belangrijkste details:✅ Onderverhuur maar inschrijving mogelijk Huur: Circa € 800,- per maand Gunstig gelegen nabij Station Lelylaan, Bus- & treinstation. Directe bus naar de luchthaven! Supermarkten direct buiten het gebouw Op zoek naar een schoon, verantwoordelijk en gemakkelijk persoon die op zoek is naar een comfortabele en goed gelegen plek om voor minimaal 6 maanden thuis te noemen, met de mogelijkheid tot verlenging als alles goed gaat Over het appartement: Het huis is voorzien van basisvoorzieningen zoals internet, vaatwasser, droger, etc. Er zijn twee kamers (waarvan één voor jou is – met balkon) en een mooie woonkamer. Station Lelylaan ligt op steenworp afstand, waardoor u gemakkelijk door de stad kunt reizen. Bovendien kunt u dankzij de supermarkten (Albert Heijn, Dirk) direct buiten het gebouw uw boodschappen doen niet handiger zijn.*Foto’s van het huis worden persoonlijk gedeeld. Over je toekomstige huisgenoot: Ik ben een F27 attente werkende persoon die op zoek is naar een gelijkgestemde huisgenoot om deze prachtige ruimte te delen. Doordeweeks ben ik meestal op kantoor, maar in het weekend breng ik graag tijd door met huisgenoten tijdens het eten.Laten we contact maken voor een kennismaking en een bezichtiging plannen om meer over elkaar en de ruimte te weten te komen.Ping mij om interesse te tonen.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Van Ollefenstraat – 1065LK – Amsterdam via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Amsterdam aan de Van Ollefenstraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Amsterdam. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Amsterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Amsterdam- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 800
Aantal m2 – 14
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Van Ollefenstraat in Amsterdam

Van Ollefenstraat in Amsterdam via Kamernet
Van Ollefenstraat in Amsterdam via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo