Van ‘t Hoffstraat in Wageningen via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Van 't Hoffstraat - 6706KJ - Wageningen beschikbaar per 2024-09-01 in het mooie Wageningen. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 6 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Van 't Hoffstraat - 6706KJ - Wageningen
Hey lieve kamerzoekende meiden,vanaf komend studiejaar komen er twee plekjes vrij op Mufasa We wonen met zā€™n vijven, op steenworp afstand van de uni en 5 minuutjes fietsen van het centrum. We zijn een hecht huis, en er is altijd wel iemand thuis die samen iets leuks wil doen of juist lekker samen wil hangen op de bank. Elke dinsdag hebben we huisavond waarop we samen 3 gangen koken! šŸ™‚ Waarna we soms chillen met een theetje, spelletjes doen, of soms een drankje en feestje! We hebben uiteraard elk jaar een mega leuk huisweekend, datediner en nog veel meer gezellige activiteiten. Lijkt het jou nou gezellig, stuur dan vooral een berichtje en kom bij ons slapen tijdens de AID! Veel liefs! Karlijn, Fenna en AmberInteresse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Van ‘t Hoffstraat – 6706KJ – Wageningen via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Wageningen aan de Van ‘t Hoffstraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Wageningen. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geĆÆnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Wageningen wees er dan snel bij!

Meer informatie overĀ  in Wageningen- Klik hier

DetailsĀ van deze woning

Prijs – 180
Aantal m2 – 6
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan deĀ Van ‘t Hoffstraat in Wageningen

Van ‘t Hoffstraat in Wageningen via Kamernet
Van ‘t Hoffstraat in Wageningen via Kamernet
We kijken uit naar je ideeƫn

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo