Varenstraat in Soest via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Appartement - Varenstraat - 3765WJ - Soest beschikbaar per 2023-10-06 in het mooie Soest. Bekijk de details van deze Appartement met een oppervlaktie van 55 m2 nu online of het wat voor jou is.

Appartement - Varenstraat - 3765WJ - Soest
Kant en klare appartement te huur op de valeriaanstraat in Soest.Je kan je spullen pakken en direct intrekken. Appartement is direct beschikbaar en we zijn ook op zoek naar huurders die er direct in kunnen.Appartement is de begane grond van een drive in woning. Boven de appartement is er een andere woning.Centraal gelegen bij station soest zuid en bushaltes. Centrum op loopafstand.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Appartement – Varenstraat – 3765WJ – Soest via Kamernet.nl. Het Appartement ligt in de stad Soest aan de Varenstraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Soest. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Appartement in Soest wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Soest- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 1250
Aantal m2 – 55
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Varenstraat in Soest

Varenstraat in Soest via Kamernet
Varenstraat in Soest via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo