Veestraat in Tilburg via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Studio - Veestraat - 5021PM - Tilburg beschikbaar per 2023-04-01 in het mooie Tilburg. Bekijk de details van deze Studio met een oppervlaktie van 30 m2 nu online of het wat voor jou is.

Studio - Veestraat - 5021PM - Tilburg
Een rustige bovenwoning in het centrum van Tilburg. De studio heeft een keukenblok, toilet en douche. Ook heeft de woning een eigen balkon. In de woning is een ladder om naar de vide te komen. Daar is een slaapruimte.Gas, water en licht is voor rekening van de huurder en dit deel je met de onderburen.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Studio – Veestraat – 5021PM – Tilburg via Kamernet.nl. Het Studio ligt in de stad Tilburg aan de Veestraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Tilburg. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Studio in Tilburg wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Tilburg- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 470
Aantal m2 – 30
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Veestraat in Tilburg

Veestraat in Tilburg via Kamernet
Veestraat in Tilburg via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo