Veldkampstraat in Enschede via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Veldkampstraat - 7513ZA - Enschede beschikbaar per 2024-08-01 in het mooie Enschede. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 12 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Veldkampstraat - 7513ZA - Enschede
*Dutch speaking only* Hallo,Zoek jij een leuke nette kamer dicht bi het centrum van Enschede, dan ben je aan het juiste adres!Wij zijn Jesse (21), Bram (24) en Bob (26) en wij zijn opzoek naar een nieuwe leuke huisgenoot. Onze Huidige Huisgenote gaat ons voor een half jaar verlaten, dus de kamer is vanaf 1 augustus tot 7 februari beschikbaar voor onderhuur.Ons huis bevindt zich op loopafstand van het Saxion en van het centrum van Enschede. De supermarkt (Aldi en Lidl) zitten zelfs om de hoek. De UT is ongeveer 15 min fietsen. Het huis heeft vier kamers. We delen met z’n vieren de keuken/eetkamer, badkamer, WC en wasmachine. Wij zijn een huis met weinig verplichtingen, alleen een schoonmaakrooster. Wel eten we vaak samen. We delen onze tuin met een huis met 5 gezellige buren (2 mannen en 3 meiden). Waar we veel mee omgaan. ’s avonds is er altijd wel mensen thuis. Hebben wij jou enthousiast gemaakt en wil jij ons nieuwe huisgenootje worden? Reageer dan op deze advertentie en wie weet nodigen wij jou uit om langs te komen.Groetjes,Jesse, Bram, Bob en IsaInteresse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Veldkampstraat – 7513ZA – Enschede via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Enschede aan de Veldkampstraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Enschede. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Enschede wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Enschede- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 297
Aantal m2 – 12
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Veldkampstraat in Enschede

Veldkampstraat in Enschede via Kamernet
Veldkampstraat in Enschede via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo