Verspronckweg in Haarlem via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Verspronckweg - 2023BM - Haarlem beschikbaar per 2024-02-01 in het mooie Haarlem. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 15 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Verspronckweg - 2023BM - Haarlem
Kamer op 3 minuten fietsafstand van Haarlem station. Kamer bevindt zich op de 2e etage en de kamer is gemeubileerd. Op deze etage is nog een andere kamer die ook wordt verhuurd. Samen met de andere huurder deel je een toilet, hebben jullie samen een badkamer (douche met wastafel) en een keuken (kookgelegenheid, magnetron, koelkast, etc.) Wifi is natuurlijk ook aanwezig en is inclusief.Belangrijk: Kamer is alleen beschikbaar van maandag tot vrijdag en voor niet rokende en wat serieuzere personen die in het weekend weer naar huis gaan. Dus voor studenten die bijvoorbeeld voor stage tijdelijk in Haarlem of omgeving (Amsterdam) moeten zijn.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Verspronckweg – 2023BM – Haarlem via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Haarlem aan de Verspronckweg en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Haarlem. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Haarlem wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Haarlem- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 500
Aantal m2 – 15
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Verspronckweg in Haarlem

Verspronckweg in Haarlem via Kamernet
Verspronckweg in Haarlem via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo