Vestkant in Breda via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Vestkant - 4814EA - Breda beschikbaar per 2023-02-14 in het mooie Breda. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 26 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Vestkant - 4814EA - Breda
Leuke kamer van circa 27m2 met een laminaat vloer, op centrale locatie gelegen, dicht bij het station, het centrum en diverse scholen. De woonkeuken, toilet en badkamer deel je met 5 huisgenoten. De kamer grenst aan een buitenplaatsje. Er wonen zowel jongens en meisjes. Leuke kamer op goede locatie. Heb je interesse? Reageer dan snel en vergeet niet je telefoonnummer achter te laten!Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Vestkant – 4814EA – Breda via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Breda aan de Vestkant en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Breda. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Breda wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Breda- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 495
Aantal m2 – 26
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Vestkant in Breda

Vestkant in Breda via Kamernet
Vestkant in Breda via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo