Vijverdalseweg in Maastricht via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Studio - Vijverdalseweg - 6226NB - Maastricht beschikbaar per 2023-02-27 in het mooie Maastricht. Bekijk de details van deze Studio met een oppervlaktie van 31 m2 nu online of het wat voor jou is.

Studio - Vijverdalseweg - 6226NB - Maastricht
Dit studentencomplex is gelegen net buiten het centrum van Maastricht en dichtbij de campussen van de Universiteit. Op de begane grond bevindt zich een gemeenschappelijke studieruimte met toegang tot de gesloten binnenplaats. Deze zijn beschikbaar voor alle huurders.Begane grond:Er bevinden zich 12 onzelfstandige kamers op de begane grond.3 basic rooms: gedeelde keuken en badkamer (wasbak, toilet en douche) met 3 andere huurders.9 comfort rooms: gedeelde keuken en eigen badkamer (wasbak, toilet en douche).De studio’s op de begane grond zijn voorzien van:- Inbouwkast, bureau met stoel- Bed (120x210cm) met matras en molton1ste t/m 5e verdieping:Er bevinden zich 100 onzelfstandige kamers op de 1ste t/m 5e verdieping. Er is een gemeenschappelijke keuken, eetkamer en wasruimte beschikbaar op elke verdieping.De studio’s zijn voorzien van:- Badkamer met douche, toilet en wasbak- Inbouwkast, bureau met stoel- Bed (120x210cm) met matras en molton6e en 7e verdieping:Er bevinden zich 4 onzelfstandige kamers op de 6e en 7e verdieping. Deze kamers delen de keuken op de 7e verdieping. Verder bevinden zich 18 zelfstandige studio’s op de 6e en 7e verdieping. Deze studio’s hebben een eigen keuken. De gemeenschappelijke wasruimte bevindt zich op de verdieping.Verder zijn de studio’s voorzien van:- Badkamer met douche, toilet en wasbak- Inbouwkast, bureau met stoel- Bed (120x200cm) met matras en molton*Voorwaarden en extra kosten:- We verhuren alleen aan studenten. Ben je geen student meer dan dien je binnen 6 maanden de studio te verlaten.- De minimale huurperiode is 12 maanden- Onderverhuur is niet toegestaan en hierop wordt actief gecontroleerd.Naast de huurprijs moet de huurder de volgende vergoedingen betalen:- Servicekosten | € 50,00 per maand- Voorschot energiekosten | € 125,00 per maand- Internet en wasserette | € 30,00 per maand- Meubilering en stoffering | € 25,00 per maand en op de begane grond € 40,00 per maandEenmalig bij aanvang van de huurovereenkomst:- Registratiekosten | € 50,00- Waarborgsom | € 500,00- Administratiekosten | € 75,00- Eindschoonmaak onzelfstandige kamer met sanitair | € 100,00 – Eindschoonmaak onzelfstandige kamer gedeeld sanitair | € 75,00 – Eindschoonmaak zelfstandige studio | € 115,00* Wij behouden ons het recht om zonder opgaaf van reden kandidaten af te wijzen.Administratiekosten dekken o.a. de volgende kostenposten:- Programmeren / registeren van het (elektronisch) sloten systeem;- Tweetalig aanleveren van huurovereenkomst;- Schriftelijke en mondelinge uitleg van reglementen;- Oplevering van de woning inclusief uitleg over de locatie;- (voor) inspectie bij verlaten van de woning.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Studio – Vijverdalseweg – 6226NB – Maastricht via Kamernet.nl. Het Studio ligt in de stad Maastricht aan de Vijverdalseweg en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Maastricht. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Studio in Maastricht wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Maastricht- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 415
Aantal m2 – 31
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Vijverdalseweg in Maastricht

Vijverdalseweg in Maastricht via Kamernet
Vijverdalseweg in Maastricht via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo