Vismarkt in Groningen via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Vismarkt - 9711KS - Groningen beschikbaar per 2023-02-24 in het mooie Groningen. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 15 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Vismarkt - 9711KS - Groningen
We zijn een verenigingshuis met 11 jongens die op zoek zijn naar één Nederlandstalige mannelijke aanwinst per aankomend studiejaar. We wonen aan de Vismarkt, op steenworp afstand van de Albert Heijn, de UB, het station en het uitgaansleven. Huize Douchemunt heeft een gigantische GK, die neerkijkt op de Herestraat, waarin zich onze binnenbar bevindt. Verder hebben we nog drie dakterrassen met volle zon. We hebben twee douches en twee wc’s, en een keuken met twee fornuizen. Veel van onze huisgenoten zijn actief bij meerdere sportverenigingen, maar we delen allemaal dezelfde studentenvereniging. We zijn op zoek naar een jongen tussen de 18-23.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Vismarkt – 9711KS – Groningen via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Groningen aan de Vismarkt en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Groningen. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Groningen wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Groningen- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 450
Aantal m2 – 15
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Vismarkt in Groningen

Vismarkt in Groningen via Kamernet
Vismarkt in Groningen via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo