Vleeshouwerstraat in Nijmegen via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Appartement - Vleeshouwerstraat - 6511VC - Nijmegen beschikbaar per 2023-04-01 in het mooie Nijmegen. Bekijk de details van deze Appartement met een oppervlaktie van 41 m2 nu online of het wat voor jou is.

Appartement - Vleeshouwerstraat - 6511VC - Nijmegen
**Tijdelike onderverhuur****Temporary subrent**Ik verhuur mijn appartement aan de waalkade voor 5-6 maanden vanaf april.Het appartement is 41m2 ideaal voor 1 persoon.Maandelijkse huur is 845 Eur excl. Daarnaast 55 Eur voor Internet, 85 Eur voor G/W/E. TV, wasmachine en meubels inbegrepen.Parkeerplaats beschikbaar tegen meerprijs.Geïnteresseerd? Stuur me een pb met korte introductie van jezelfInteresse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Appartement – Vleeshouwerstraat – 6511VC – Nijmegen via Kamernet.nl. Het Appartement ligt in de stad Nijmegen aan de Vleeshouwerstraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Nijmegen. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Appartement in Nijmegen wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Nijmegen- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 845
Aantal m2 – 41
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Vleeshouwerstraat in Nijmegen

Vleeshouwerstraat in Nijmegen via Kamernet
Vleeshouwerstraat in Nijmegen via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo