Vlissingenstraat in Almere via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Vlissingenstraat - 1324TJ - Almere beschikbaar per 2023-04-01 in het mooie Almere. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 14 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Vlissingenstraat - 1324TJ - Almere
Ruime gestoffeerde kamer te huur. In de kamer staat een grote kledingkast. In een mooie woning voorzien van alle gemakken. Ruime gemeenschappelijke woonkamer en complete keuken met alle apparatuur. Tevens wasmachine en wasdroger.Grote tv en internet in de gehele woning.Mooie badkamer.Grote zonnige tuin met tuinmeubilair.Dicht bij openbaar vervoer en supermarkt voor de dagelijkse boodschappen.Inschrijving uiteraard toegestaan.De woning voldoet aan de eisen van brandveiligheid van de gemeente Almere (de woning staat geregistreerd bij de gemeente Almere.De borg bedraagt 1 maand huur.Datum voor kennismaking/ bezichtiging in overleg.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Vlissingenstraat – 1324TJ – Almere via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Almere aan de Vlissingenstraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Almere. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Almere wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Almere- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 465
Aantal m2 – 14
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Vlissingenstraat in Almere

Vlissingenstraat in Almere via Kamernet
Vlissingenstraat in Almere via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo