Von Geusaustraat in Voorburg via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Von Geusaustraat - 2274RJ - Voorburg beschikbaar per 2023-05-31 in het mooie Voorburg. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 10 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Von Geusaustraat - 2274RJ - Voorburg
Nette kamer met eigen wastafel. De kamer is gemeubileerd. Rustige, nette buurt in Voorburg op grens met Den Haag. Op 5 minuten loopafstand van Station Den Haag Laan van NOI en bushaltes. Op 5 minuten fietsafstand van Den Haag Centraal. Op 5 minuten fietsafstand van winkelcentrum Voorburg. Ook nabij snelwegen, binnen 2 minuten zit je op de A12. Mooi huis, pas gerenoveerd met nette badkamer, 2 toiletten. Verder is alles aanwezig in het huis, wasmachine, magnetron, oven, koelkast enz. Fietsen kunnen voor de deur gezet worden. . Met rustige huisgenoten. Momenteel wonen er 3 studenten in het huis.Wij hebben ook andere kamers beschikbaar, mail voor meer informatie.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Von Geusaustraat – 2274RJ – Voorburg via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Voorburg aan de Von Geusaustraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Voorburg. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Voorburg wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Voorburg- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 595
Aantal m2 – 10
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Von Geusaustraat in Voorburg

Von Geusaustraat in Voorburg via Kamernet
Von Geusaustraat in Voorburg via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo