Vondellaan in Groningen via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Appartement - Vondellaan - 9721LK - Groningen beschikbaar per 2024-08-01 in het mooie Groningen. Bekijk de details van deze Appartement met een oppervlaktie van 73 m2 nu online of het wat voor jou is.

Appartement - Vondellaan - 9721LK - Groningen
TE HUUR:Ruim 3-kamer appartement gelegen op de tweede woonlaag met schitterend uitzicht op eenvijverpartij. De woning is zeer gunstig gelegen ten opzichte van winkels en uitvalswegen.Geen studentenverhuur.Indeling:Centrale trapopgang met afgesloten portiek.Woonverdieping: entree, ruime hal, bergkast, toilet, woonkamer ca. 33m², 2 slaapkamersvan ca. 11 en 8 m², balkon aan de voor‐ en achterzijde, gesloten keuken voorzien vankookplaat en afzuigkap, doucheruimte en een inpandige berging van ca. 8m² gelegen in de kelder van het pand.ALGEMENE INFORMATIE:-Beschikbaar per 1 augustus 2024‐Huurprijs € 995 per maand exclusief nuts voorzieningen‐Waarborgsom van toepassing;-We zoeken maximaal twee werkende mensen zonder kinderen en met een vaste aanstelling.-De woning is onlangs voorzien van een zuinige HR combiketel.‐minimale huurperiode 1 jaar;‐geen huisdieren toegestaan.-geen huursubsidie mogelijk.‐voordat deze huurwoning wordt toegewezen aan kandidaat huurders vindt er eenscreening plaats van het inkomen en solvabiliteit. U dient hiertoe de meest recenteinkomensgegevens of belastingaangifte aan te leveren. Verhuurder behoudt nadrukkelijkhet recht voor de woonruimte niet te verhuren aan de beoogde huurder indien deuitkomsten van dit onderzoek niet naar wens van de verhuurder zijn.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Appartement – Vondellaan – 9721LK – Groningen via Kamernet.nl. Het Appartement ligt in de stad Groningen aan de Vondellaan en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Groningen. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Appartement in Groningen wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Groningen- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 995
Aantal m2 – 73
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Vondellaan in Groningen

Vondellaan in Groningen via Kamernet
Vondellaan in Groningen via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo