Vondellaan in Groningen via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Vondellaan - 9721LN - Groningen beschikbaar per 2023-04-01 in het mooie Groningen. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 10 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Vondellaan - 9721LN - Groningen
Huisgenoot gezochtIn een appartement aan de Vondellaan (De Wijert) komt een kamer vrij. De huidige huurder zoekt een huisgenoot. De slaapkamer is wat klein, ongeveer 10 m2, maar met z’n tweeën delen jullie een grote woonkamer (21 m2), de keuken, wc en badkamer. Er is ook een balkon voor gezamenlijk gebruik. In de kelder is een ruime inpandige berging. Er is een wasmachine en een ruime koelkast met vriezer.Huurprijsopbouw:Kale huur: €400,00Gas, water, elektra en internet: €75,00Totale huurprijs: €475,00Overige informatie- Waarborgsom is €500,00- Beschikbaar per 1 april 2023 (jaarcontract)Ben je geïnteresseerd? Laat het weten in een reactie op de advertentie en je hoort zo spoedig mogelijk wanneer de bezichtigingen plaatsvinden.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Vondellaan – 9721LN – Groningen via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Groningen aan de Vondellaan en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Groningen. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Groningen wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Groningen- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 475
Aantal m2 – 10
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Vondellaan in Groningen

Vondellaan in Groningen via Kamernet
Vondellaan in Groningen via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo