Voorstadslaan in Nijmegen via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Voorstadslaan - 6541SL - Nijmegen beschikbaar per 2023-11-01 in het mooie Nijmegen. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 28 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Voorstadslaan - 6541SL - Nijmegen
Te huur zeer mooie ruime kamer in karakteristiek pand in benedenstad van Nijmegen aan voorzijde van het pand in rustige straat.Centraal gelegen op loop / fietsafstand van centrum, winkels, stadspark, station, universiteit en ziekenhuizen en andere faciliteiten.Bij binnenkomt ga je een trap op . Aldaar tref je een keuken en twee aparte kamers en een etage hoger de badkamer en wasruimte en eveneens twee kamers.Je betrekt een zeer ruime kamer met karakteristieke ramen in een huis welke je deelt met drie andere bewoners.De kale huur bedraagt 570 euro plus de service kosten 95 euro (inclusief GWE), maakt totaal 665 euro.Je deelt samen een keuken, badkamer, een wasruimte waar een wasmachine en een wasdroger staatJe draagt samen zorg voor schoonmaak van de algemene ruimten (in vorm van een eigen corvee).Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Voorstadslaan – 6541SL – Nijmegen via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Nijmegen aan de Voorstadslaan en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Nijmegen. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Nijmegen wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Nijmegen- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 665
Aantal m2 – 28
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Voorstadslaan in Nijmegen

Voorstadslaan in Nijmegen via Kamernet
Voorstadslaan in Nijmegen via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo