Voorstraat in Delft via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Voorstraat - 2611JR - Delft beschikbaar per 2024-07-26 in het mooie Delft. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 30 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Voorstraat - 2611JR - Delft
Ben jij bezig met je Bachelor, Master of ben je al aan het werk en op zoek naar een kamer? Op de 2e verdieping komt een kamer vrij! We zoeken iemand tussen de 18-26 jaar oud. We hebben een leeftijdslimiet van maximaal 26 jaar door Stedelink, dus ben je ouder dan heeft reageren helaas geen zin. De kamer is ongeveer 30m2 met een eigen wastafel. De huurprijs (inclusief voorschot) ligt tussen de 450-500 euro (nog af te stemmen met Stedelink). Afhankelijk van je inkomen kun je huurtoeslag krijgen, wat de prijs significant lager kan maken 😉 Het pand heeft 16 kamers verdeeld over 3 verdiepingen. Elke verdieping heeft een eigen keuken, badkamer en wc. Er is een grote zaal waar feestjes, miniconcerten en theatervoorstellingen worden georganiseerd. De tuin heeft een grote overdekte veranda met een vuurplaats, en we hebben een afgesloten fietsenhok. De AH is om de hoek, station op 10 minuten loopafstand en TU wijk 10 minuten fietsen. De bewoners zijn tussen 19 en 70 jaar oud, met een mediaan rond de 28. We hebben geen verplichte etentjes of borrels, maar degene die het leuk vinden organiseren vaak zelf iets, dus neem vooral eigen initiatief! Op de verdieping woon je met 5 anderen (waaronder de huisjongste en huisoudste), zowel man als vrouw, en deel je de faciliteiten. We betalen samen voor het internet en de wasmachine (bij elkaar plusminus 15euro in de maand bovenop de huur) en verwachten dat je daaraan meebetaald. De kamer is vanaf 26 juli beschikbaar! Interesse? Meld je aan als kandidaat met een korte omschrijving van jezelf en waarom je graag bij ons zou willen wonen. We maken een kleine selectie van mensen die we uitnodigen voor een instemming. Tijdens de instemming geven we een rondleiding door het huis om de kamer en ruimtes te laten zien. Daarnaast doen we een voorstelronde met alle kandidaten en de bewoners om elkaar te leren kennen. We stemmen met het huis, en zullen de dag erna laten weten welke kandidaat het is geworden. Dat geeft ons maar ook jullie de kans om er een nachtje over te slapen 😉 Hopelijk tot snel!OVERZICHT Huurprijs: 450-500 euro per maand incl. voorschot gas water elektraOverige kosten: – Internet: € 11,75per maand- Wasmachine lease: €18,50 per half jaar = plusminus 3 euro per maand Huisdieren: NeeMogelijkheid voor samenwonen: NeeLeeftijd: 18-26 jaarInteresse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Voorstraat – 2611JR – Delft via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Delft aan de Voorstraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Delft. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Delft wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Delft- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 475
Aantal m2 – 30
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Voorstraat in Delft

Voorstraat in Delft via Kamernet
Voorstraat in Delft via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo