Voorstreek in Leeuwarden via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Voorstreek - 8911JV - Leeuwarden beschikbaar per 2023-09-01 in het mooie Leeuwarden. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 25 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Voorstreek - 8911JV - Leeuwarden
Hi allemaal!✨Ben jij opzoek naar een rustig studentenhuis midden in het centrum? Dan is deze kamer iets voor jou!Midden in het centrum op de voorstreek komt deze prachtige kamer vrij in een gemengd huis! De kamer is ongeveer 25m2 en bevind zich op de 1e verdieping. De keuken, douche en wc deel je samen met 3 huisgenootjes! Iedereen gaat lekker zijn eigen gang er zijn dan ook geen verplichtingen, wel vind iedereen het gezellig om samen te eten, samen spelletjes te doen of samen ergens heen te gaan. Het huis heeft verder een eigen dakterras en het is 1 minuutje lopen naar de jumbo! (Ideaal)Bij interesse stuur een pb InformatieGemengd huisVanaf 1 September of 1 Oktober (in overleg)Huur: €470 inc g/w/lBorg: 1 maand huurAdres: Voorstreek 98AM2: 25m2Administratie kosten: €0Extra kosten: €7 euro per maand voor de wasmachine & drogerEigenaar: WietzeGeplaatst: Bewoner kamerInteresse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Voorstreek – 8911JV – Leeuwarden via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Leeuwarden aan de Voorstreek en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Leeuwarden. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Leeuwarden wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Leeuwarden- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 470
Aantal m2 – 25
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Voorstreek in Leeuwarden

Voorstreek in Leeuwarden via Kamernet
Voorstreek in Leeuwarden via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo