Vrouwenweg in Leiden via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Vrouwenweg - 2322LJ - Leiden beschikbaar per 2023-03-25 in het mooie Leiden. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 12 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Vrouwenweg - 2322LJ - Leiden
– DUWO huis- Vanwege de hoge gas- en energieprijzen is de huur van onze kamers op het moment 410eu, maar voor de energiecrisis was dit ~325eu. Hopelijk zien we deze huurprijs snel weer terug. Huize v/d Kaart is op zoek naar een gezellige man om ons huis weer compleet te maken! We zijn een dubbel gemengd huis (Asopos, SSR, Njord) op de bovenste etage van het klooster aan de vrouwenweg. We zijn een gezellig huis zonder veel verplichtingen en we houden van spontane activiteiten. We eten graag samen en kijken s’avonds vaak slechte tv of een filmpje. We vieren 3 oktober, een Sinterkerst-en-nieuw en een huisweekend.Als kloosterbewoner heb je toegang tot onze gigantische tuin met BBQ, voetbalveldje en pingpong tafel. Ook kan je rollend park Cronensteyn bereiken, wat tegenover het klooster ligt.Binnen 10 minuutjes fietsen ben je bij een Plus, AH, Lidl of Jumbo en met 5 extra miniutjes ben je bij Leiden Centraal.De kamer zelf is 12 m2 groot en je deelt 2 wc’s / 2 douches / keuken en fusie met 3 andere gezellige heren en 4 lieftallige dames. Verder beschikken we over een wasmachine/droger, tv met wii, vaatwasser en huisbier. Lees je dit en denk jij onze nieuwe 8ste te zijn? Laat dan een berichtje of video achter en wie weet zien we je dan op 13 maart op onze hospiteeravond!Veel groetjes,Huize van de KaartInteresse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Vrouwenweg – 2322LJ – Leiden via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Leiden aan de Vrouwenweg en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Leiden. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Leiden wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Leiden- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 410
Aantal m2 – 12
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Vrouwenweg in Leiden

Vrouwenweg in Leiden via Kamernet
Vrouwenweg in Leiden via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo