Walstraat in Vlissingen via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Walstraat - 4381EG - Vlissingen beschikbaar per 2024-07-17 in het mooie Vlissingen. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 18 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Walstraat - 4381EG - Vlissingen
Vlissingen Vlamingstraat, studentenkamer te huur voor nieuwe studiejaar. Vanaf 1 juli of 1 augustusONGEMEUBILEERD(!)ALLEEN studenten (MBO/HBO/Uni)Studentenhuis met 4 kamers gelegen in gezellige winkelstraat in het centrum van Vlissingen. Aardige buren. Keuken met eettafel, wasmachine, centrale verwarming, schuurtje erachter en een fietsenberging op de begane grond.Hogeschool Zeeland, Albert Heijn, Boulevard, markt en bushalte naar de rest van de wereld allemaal binnen 5 minuten te bereiken.Wil jij wonen in het leukste studenthuis van Vlissingen? Wij zijn een super gezellig studentenhuis gelegen in het centrum van Vlissingen. Het is een studentenhuis met 3 verschillende kamers. Het strand, rust maar ook de kroegen zijn om de hoek.zoek je een kamer in Vlissingen? Stuur dan een berichtje!Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Walstraat – 4381EG – Vlissingen via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Vlissingen aan de Walstraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Vlissingen. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Vlissingen wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Vlissingen- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 389
Aantal m2 – 18
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Walstraat in Vlissingen

Walstraat in Vlissingen via Kamernet
Walstraat in Vlissingen via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo