Waterwerk in Rotterdam via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Waterwerk - 3063HB - Rotterdam beschikbaar per 2024-08-01 in het mooie Rotterdam. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 12 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Waterwerk - 3063HB - Rotterdam
(Dutch speakers only)(1 huurder & 1 onderhuurder gezocht)Hoi, wij zijn Julie (20) en Joyce (24) en vanaf 1 augustus zijn we opzoek naar een nieuwe huisgenoot in haar eindfase studie/ begin werkend. Julie gaat in september op exchange dus vanaf dan zijn we ook opzoek naar een onderhuurster voor haar kamer. Wij wonen met drie personen op het Waterwerk. Het huis is direct tegenover de universiteit en de supermarkt ligt om de hoek. Daarnaast ben je binnen 10 minuten met tram of fiets in het centrum. Het huis heeft een mooie tuin (met konijnen) met uitzicht op de Watertoren en de Maas. Ook is er een ruime woonkamer en is de nieuwe keuken voorzien van een vaatwasser. De badkamer heeft zowel een douche en bad. Verder is er ook bergruimte. De beschikbare kamers zijn beide +/- 12m2. De kamer voor verhuur is gelegen op zolder. De kamer voor onderhuur is op de eerste verdieping. De huur is per maand voor beide kamers €665 inclusief. Joyce is vorig jaar november afgestudeerd en begint nu burger te worden. Naast haar beginnende burgerleven, voetbalt ze bij Antibarbari. Julie studeert IBCOM aan de Erasmus Universiteit. Daarnaast houdt ze van wandelen, een drankje doen (met live muziek) en lekker een serie/film op de bank kijken. We koken en eten graag samen en vinden het leuk om samen hier en daar wat te ondernemen.Heb jij interesse? Stuur dan snel een berichtje. Groetjes,Joyce en JulieInteresse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Waterwerk – 3063HB – Rotterdam via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Rotterdam aan de Waterwerk en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Rotterdam. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Rotterdam- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 665
Aantal m2 – 12
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Waterwerk in Rotterdam

Waterwerk in Rotterdam via Kamernet
Waterwerk in Rotterdam via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo