Weeresteinlaan in Utrecht via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Weeresteinlaan - 3555XM - Utrecht beschikbaar per 2023-03-20 in het mooie Utrecht. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 11 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Weeresteinlaan - 3555XM - Utrecht
Ik zoek een rustig en net persoon.Ik woon in een rustige buurt. Ik hou zelf niet van overlast. Ik heb lichte smetvrees en houd mijn huis daarom zo goed mogelijk schoon. Ik zoek dus iemand aan wie mijn huis ook kan toe vertrouwen daar ik ook vaak lange tijd afwezig ben. Te huur voor een paar maanden.Mogelijk tot eind december.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Weeresteinlaan – 3555XM – Utrecht via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Utrecht aan de Weeresteinlaan en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Utrecht. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Utrecht wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Utrecht- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 800
Aantal m2 – 11
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Weeresteinlaan in Utrecht

Weeresteinlaan in Utrecht via Kamernet
Weeresteinlaan in Utrecht via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo