Wemenstraat in Hengelo via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Wemenstraat - 7551EX - Hengelo beschikbaar per 2023-03-13 in het mooie Hengelo. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 12 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Wemenstraat - 7551EX - Hengelo
Te huur kamer Hengelo €500,- all-in per maandDe kamer is gelegen in het centrum van Hengelo en de woning wordt gedeeld met 2 andere huurders. De Universiteit van Twente ligt op circa 15 minuten fietsafstand.Er zijn twee aparte kamers die bij deze huurprijs horen.De woning beschikt over een gezamenlijke woonkamer, keuken en badkamer. De keuken is voorzien van divers apparatuur. De badkamer is beschikt over wastafel en douche.De meubels zijn ter overname voor €200,-.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Wemenstraat – 7551EX – Hengelo via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Hengelo aan de Wemenstraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Hengelo. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Hengelo wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Hengelo- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 500
Aantal m2 – 12
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Wemenstraat in Hengelo

Wemenstraat in Hengelo via Kamernet
Wemenstraat in Hengelo via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo