Wenckebachstraat in Den Haag via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Wenckebachstraat - 2522CL - Den Haag beschikbaar per 2024-08-01 in het mooie Den Haag. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 12 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Wenckebachstraat - 2522CL - Den Haag
17/07 Vanwege de vele reacties ben ik niet in staat om op alles te reageren.Leuke kamer in de Wenckebachstraat in Den Haag, vlakbij de Haagse Hogeschool. De kamer is zo’n 12m2 groot en heeft openslaande deuren naar het balkon. Verder is de kamer voorzien van een hoogslaper. In het appartement zijn nog drie andere kamers waar twee jongens wonen en een meid. Het heeft daarom de voorkeur om een vrouwelijke bewoner te vinden voor deze kamer. Het appartement is voorzien van een recent gerenoveerde doucheruimte, toilet en keuken. Deze deel je dus met de drie andere bewoners. Vanuit de keuken is het balkon bereikbaar (hetzelfde balkon dat bereikbaar is via de kamer). Voor de kamer wordt dus gezocht naar een vrouwelijke bewoner die studeert. Leeftijd begin tot eind 20. Kamer details- Huurprijs is 400 EUR inclusief G/W/E en internet- Borg: 1 maand huur (400 EUR) – Beschikbaarheid: per 1 augustus – Registratie is mogelijk Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent in de kamer. Mogelijk kan ik niet op alle berichten reageren. Een hospiteeravond zal ik later plannen en uitnodigingen versturen via de berichteninbox van kamernet.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Wenckebachstraat – 2522CL – Den Haag via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Den Haag aan de Wenckebachstraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Den Haag. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Den Haag- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 400
Aantal m2 – 12
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Wenckebachstraat in Den Haag

Wenckebachstraat in Den Haag via Kamernet
Wenckebachstraat in Den Haag via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo