Westersingel in Groningen via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Westersingel - 9718CA - Groningen beschikbaar per 2023-05-01 in het mooie Groningen. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 24 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Westersingel - 9718CA - Groningen
Kamer vrij voor bepaalde tijd (V) ✨ In Huize Dirk komt voor 4 maanden een gemeubileerde kamer vrij, van mei tot september (eerder is in overleg mogelijk). De kamer is 24m2 met eigen keuken, voor ongeveer €440 per maand. Je komt samen te wonen met 4 huisgenootjes aan de Westersingel! Binnen ons huis vinden we gezelligheid erg belangrijk en staan de deuren voor elkaar open, maar ook doet iedereen z’n eigen ding. We zijn actief bij verschillende verenigingen en hebben op de dinsdag huisavond met of . Zie jij jezelf hier nou een poosje wonen en kan jij op de kijkavond komen op dinsdagavond 14 maart? Stuur dan een berichtje!(Er wonen op dit moment alleen Nederlandse meiden in het huis, internationals ook welkom!)Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Westersingel – 9718CA – Groningen via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Groningen aan de Westersingel en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Groningen. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Groningen wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Groningen- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 440
Aantal m2 – 24
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Westersingel in Groningen

Westersingel in Groningen via Kamernet
Westersingel in Groningen via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo