Wethouder Driessenstraat in Amsterdam via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Wethouder Driessenstraat - 1107XM - Amsterdam beschikbaar per 2023-10-08 in het mooie Amsterdam. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 25 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Wethouder Driessenstraat - 1107XM - Amsterdam
Huisgenoot/Huisgenote gezocht in Amsterdam Zuid-Oost.Bij deze bied ik een ruime zolderkamer van 25m2 aan die 15 min met het openbaar vervoer verwijderd is van het AMC. De Vrije Universiteit en de University of Amsterdam zijn overigens ook goed bereikbaar. De kamer is voorzien van een bed, WiFi-router en kledingkast. Direct gereed voor intrek dus. De ruime badkamer wordt gedeeld en is voorzien van een heerlijk ligbad en douchecabine. Verder is metrostation Gein evenals winkelcentrum Gein op 10 min loopafstand. In het winkelcentrum zijn onder andere een Jumbo en een Kruidvat te vinden. Stuur gerust een berichtje voor meer informatie of een bezichtiging.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Wethouder Driessenstraat – 1107XM – Amsterdam via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Amsterdam aan de Wethouder Driessenstraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Amsterdam. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Amsterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Amsterdam- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 650
Aantal m2 – 25
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Wethouder Driessenstraat in Amsterdam

Wethouder Driessenstraat in Amsterdam via Kamernet
Wethouder Driessenstraat in Amsterdam via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo