Weverstedehof in Utrecht via Papayo.nl

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Appartement in Nieuwegein (Weverstedehof) is een mooi in Utrecht welke per Tue, 14 May 2024 09:10:21 +0000 vrij komt. Wilt u meer weten over de Appartement in Nieuwegein (Weverstedehof) klik dan snel verder om in contact te komen.

Appartement in Nieuwegein (Weverstedehof)
Te huur in Nieuwegein: Gerenoveerd 2-kamer appartement Het 2-kamer appartement is gelegen in Nieuwegein. Binnen enkele minuten bevindt u zich in het winkelcentrum gelegen nabij het appartement. Binnen ca. 30 minuten bevindt u zich in het centrum van Utrecht waar u alle gewenste voorzieningen vindt zoals: diverse winkels, supermarkten, restaurants en cafe’s. Tevens bevinden zich…

Appartement in Nieuwegein (Weverstedehof) via Papayo.nl Deze  ligt in de stad Utrecht aan de Weverstedehof  en is snel beschikbaar. Via Papayo.nl kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Utrecht. Een kamer zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in deze  wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Utrecht- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 700.00
Aantal m2 – 34
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Weverstedehof in Utrecht

Weverstedehof in Utrecht via Papayo.nl
Weverstedehof in Utrecht via Papayo.nl
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo