Wielewaalplein in Groningen via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Wielewaalplein - 9713BP - Groningen beschikbaar per 2023-03-01 in het mooie Groningen. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 15 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Wielewaalplein - 9713BP - Groningen
Wielewaalplein | €530 incl. per maand | vanaf 1 maart | (M/V) | Per 1 maart komt in ons huis aan de Wielewaalplein een kamer vrij voor onbepaalde tijd. Het gaat om een kamer van ongeveer 15m2, prijs €530 inclusief. Wij wonen met 2 gasten die actief zijn bij verschillende verenigingen. We chillen vaak in onze ruime gk en voor de zomer is er een balkon. Buiten de gk deel je de keuken badkamer en wasmachine. De GK kijkt uit op de Lidl, dus daar ben je zo en er zit een action onder ons huis, alles op kruipafstand dus. Binnenstad is 5 min fietsen. We zijn op zoek naar iemand die wat verder in zijn/haar studie zit, maar alsnog het gezellig vind om bij elkaar naar binnen te lopen en in de GK te zitten. Lijkt het jou leuk onze nieuwe huisgenoot te worden? Stuur ons dan een berichtje over jezelf en wie weet nodigen we je uit voor de hospi (deze zal deze week zijn)Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Wielewaalplein – 9713BP – Groningen via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Groningen aan de Wielewaalplein en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Groningen. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Groningen wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Groningen- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 530
Aantal m2 – 15
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Wielewaalplein in Groningen

Wielewaalplein in Groningen via Kamernet
Wielewaalplein in Groningen via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo