Wilgenlaan in Delft via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Wilgenlaan - 2612TL - Delft beschikbaar per 2023-03-15 in het mooie Delft. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 8 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Wilgenlaan - 2612TL - Delft
Wij zoeken een 4e huisgenoot voor ons huis in de bomenwijk, direct naast Delftse Hout. Wij zijn alle drie bezig met onze laatste jaartjes studeren in Delft. Ben je een master student of al klaar en zoek je een huis, stuur ons dan een berichtje, vertel kort wat over jezelf en wellicht zien we je dan op de instemming terug! Deze zal zijn donderdag de 16e van Maart. De kamer staat in principe al leeg, dus je zou er direct in kunnen.Mocht je vragen hebben over de woonruimte horen wij dat graag.Groetjes, Daan, Tjeerd en SybeInteresse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Wilgenlaan – 2612TL – Delft via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Delft aan de Wilgenlaan en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Delft. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Delft wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Delft- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 390
Aantal m2 – 8
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Wilgenlaan in Delft

Wilgenlaan in Delft via Kamernet
Wilgenlaan in Delft via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo