Wilgenroosstraat in Eindhoven via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Wilgenroosstraat - 5644CH - Eindhoven beschikbaar per 2024-04-21 in het mooie Eindhoven. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 14 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Wilgenroosstraat - 5644CH - Eindhoven
Te huur mooie kamer in eindhoven Voorzien van wastafel en laminaatvloer alsook raamdecoratie.De woning heeft gezamelijke toilet 2Douche keuken en fietsenberging en gezamelijke tuin.Je kunt hier gratis parkeren en het ligt vlakbij openbaar vervoer en supermarkten in het mooie stratum.Gr PatrickInteresse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Wilgenroosstraat – 5644CH – Eindhoven via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Eindhoven aan de Wilgenroosstraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Eindhoven. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Eindhoven wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Eindhoven- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 395
Aantal m2 – 14
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Wilgenroosstraat in Eindhoven

Wilgenroosstraat in Eindhoven via Kamernet
Wilgenroosstraat in Eindhoven via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo