Wilhelminastraat in Amsterdam via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Wilhelminastraat - 1054VT - Amsterdam beschikbaar per 2023-10-31 in het mooie Amsterdam. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 8 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Wilhelminastraat - 1054VT - Amsterdam
KAMER te huur in Amsterdam 5 minuten van vondelpark 10minuten van leidsplein Appartement van 8+- vierkante meter te huur Ook heeft het kleine terras de appartement heeft 2 slaap kamer woomkamer keuken en badkamer 55Mr2-(vierkante meter). volledig gemeubileerd. De kamers zijn ook volledig gemeubileerd en tweepersoonsbed. Het appartement is geschikt voor maximaal 2- -personenliever niet rokende mensen ,rustige mensen met referntie.goedgekeurd voor financien het huis en arbeidscontract .FOR 1 PERSON ONLYKAMER BESCHIKBAAR tot 30-DECEMBER -20232 manden met optie voor verlengen misschien prijs 1300euro per maand inclusive gas water electra aan aanbetaling van bepaalde bedrag met overeengekomen betaling maand als u minder energie verbruikt (GWE) U kriijgt het verschil terug als u meer gebruikt betaal u het verschil .Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Wilhelminastraat – 1054VT – Amsterdam via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Amsterdam aan de Wilhelminastraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Amsterdam. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Amsterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Amsterdam- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 1300
Aantal m2 – 8
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Wilhelminastraat in Amsterdam

Wilhelminastraat in Amsterdam via Kamernet
Wilhelminastraat in Amsterdam via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo