Wilhelminastraat in Enschede via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Studio - Wilhelminastraat - 7511DP - Enschede beschikbaar per 2024-01-15 in het mooie Enschede. Bekijk de details van deze Studio met een oppervlaktie van 26 m2 nu online of het wat voor jou is.

Studio - Wilhelminastraat - 7511DP - Enschede
Hi! Ik ga in de eerste helft van 2024 een semester in het buitenland studeren, dus is mijn studio in die periode vrij voor iemand anders. De studio zit een complex vol met studio’s voor jong volwassenen. Het ligt op loopafstand van het centrum en de dichtstbijzijnde supermarkt (Jumbo; een Turkse en Aziatische winkel zijn ook heel dichtbij). Het is ongeveer 5 minuten fietsen naar het station, en 15-20 minuten naar de campus van de UT.De studio zit aan de achterkant van het gebouw, weg van de straat, waardoor het relatief stil is. Het gebouw heeft een kelder met privé opslagruimtes en een gedeelde fietsenstalling. De studio zelf komt met een eigen badkamer en keuken, met koelkast/vriezer combi, gasfornuis met 4 pitten, en magnetron/oven combi. De studio komt NIET met een wasmachine of droger. De studio is volledig gemeubileerd, en gas/water/elektra/internet zijn al in de huurprijs verrekend.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Studio – Wilhelminastraat – 7511DP – Enschede via Kamernet.nl. Het Studio ligt in de stad Enschede aan de Wilhelminastraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Enschede. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Studio in Enschede wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Enschede- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 372
Aantal m2 – 26
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Wilhelminastraat in Enschede

Wilhelminastraat in Enschede via Kamernet
Wilhelminastraat in Enschede via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo