Wilrijkstraat in Breda via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Wilrijkstraat - 4826GB - Breda beschikbaar per 2023-04-01 in het mooie Breda. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 20 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Wilrijkstraat - 4826GB - Breda
De zolderkamer is 20m2De voorzolder is ongeveer 5m2Opbergruimte in de kast op de voorzolder voor de huurder van deze kamer. Het huis beschikt over een tuin en een schuur om de fiets te stallen.Het is een rustig huis maar altijd in voor een gezellig praatje. We zijn in totaal met 6 bewoners.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Wilrijkstraat – 4826GB – Breda via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Breda aan de Wilrijkstraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Breda. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Breda wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Breda- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 508
Aantal m2 – 20
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Wilrijkstraat in Breda

Wilrijkstraat in Breda via Kamernet
Wilrijkstraat in Breda via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo