Winschoterdiep in Groningen via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Winschoterdiep - 9724GP - Groningen beschikbaar per 2023-04-01 in het mooie Groningen. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 16 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Winschoterdiep - 9724GP - Groningen
Van april t/m augustus (vanaf half maart is in overleg ook een optie) komt er een kamer vrij in ons fijne huis aan het Winschoterdiep, Oosterpoortbuurt. De kamer is 16m2 en zal gemeubileerd worden onderverhuurd. De kosten bedragen €360,- incl. Je deelt de keuken, badkamer, wc en balkon met drie leuke meiden, die allemaal in de eindfase van hun studie zitten of werkend zijn. Er is een grote kans dat er een kamer vrijkomt voor onbepaalde tijd, dus dat je in het huis kunt blijven wonen na de onderhuurperiode. We houden ervan om samen te eten wanneer we thuiszijn, maar er zijn geen verplichtingen. We zoeken iemand die het naast haar eigen leventje ook leuk vindt om dingen samen te doen. De praktische info:- De Coop zit om de hoek en de Jumbo Foodmarket is 3 minuten fietsen- De Grote Markt en het station zijn 5 minuten fietsen- Zernike is 20 minuten fietsenZie je jezelf hier met ons wonen? Stuur dan even een privé-berichtje.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Winschoterdiep – 9724GP – Groningen via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Groningen aan de Winschoterdiep en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Groningen. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Groningen wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Groningen- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 360
Aantal m2 – 16
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Winschoterdiep in Groningen

Winschoterdiep in Groningen via Kamernet
Winschoterdiep in Groningen via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo