Winschoterdiep in Groningen via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Winschoterdiep - 9724GJ - Groningen beschikbaar per 2023-03-08 in het mooie Groningen. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 18 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Winschoterdiep - 9724GJ - Groningen
Dutch speaking onlyHuisgenoot gezocht (M)!Beste kamerzoekende mannen, Vanaf 8 maart komt er een kamer vrij in Huize Iglo. We zijn een hecht huis van 4 gasten met jou erbij, zijn allemaal tweedejaars in de stad en zouden het leuk vinden als jij dat ook bent. We hebben elke dinsdag huisavond en doen verder graag dingen samen als eten, drinken, sporten en dagjes weg met het huis. De kamer is +- 18m2 met gedeelde badkamer & keuken. We wonen in Oosterpoort op loopafstand van de stad en station. We voetballen doordeweeks alle drie in Groningen en zouden het leuk vinden als jij ook sportief bent. We hebben een open deuren beleid en zijn eigenlijk als we thuis zijn vrijwel altijd bij elkaar op de kamer.Lijkt het je leuk om onze nieuwe huisgenoot te worden? stuur dan een leuk berichtje waarom jij in ons huis zou passen + foto van jezelf naar en wie weet nodigen we je uit voor de hospi. De hospi is op maandagavond 6 maart, graag alleen reageren als je dan ook kunt. Groetjes,Jan Melle TigoInteresse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Winschoterdiep – 9724GJ – Groningen via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Groningen aan de Winschoterdiep en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Groningen. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Groningen wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Groningen- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 430
Aantal m2 – 18
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Winschoterdiep in Groningen

Winschoterdiep in Groningen via Kamernet
Winschoterdiep in Groningen via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo