Wisentstraat in Almere via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Studio - Wisentstraat - 1338JG - Almere beschikbaar per 2023-08-17 in het mooie Almere. Bekijk de details van deze Studio met een oppervlaktie van 30 m2 nu online of het wat voor jou is.

Studio - Wisentstraat - 1338JG - Almere
Prachtige en zeer ruime Tweepersoonskamer ( geen Studio) te huur in Almere Buiten met inschrijving 1260€Stuur whatsapp nr op voor planning bezichtiging bij voldoende interesse en inkomens. Borg 1500€Per direct beschikbaar : nette Studio in Almere Buiten1250€ per maand inclusief gas, water, elektra, internet , eigen TV op de kamer en gebruik wasmachine en Droger. Deze Studio is zeer ruim met tweepersoons bed; Attentie:Nieuwe fotos en video beschikbaar per whatsappadres Studio : Wisentstraat Almere BuitenDeze studio omvat de gehele tweede verdieping en heeft in totaal 4 kamers waaronder 1 slaapkamer, 1 keuken en badtoilet combinatie kamer; 1 Garderobe kamer en 1 waskamer met wasmachine erinEen tweede huurder is mogelijk met bijbetaling van 100€ per maand zonder inschrijving gemeente Borg 1500€Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Studio – Wisentstraat – 1338JG – Almere via Kamernet.nl. Het Studio ligt in de stad Almere aan de Wisentstraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Almere. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Studio in Almere wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Almere- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 1300
Aantal m2 – 30
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Wisentstraat in Almere

Wisentstraat in Almere via Kamernet
Wisentstraat in Almere via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo