Witbreuksweg in Enschede via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Witbreuksweg - 7522ZA - Enschede beschikbaar per 2023-05-01 in het mooie Enschede. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 16 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Witbreuksweg - 7522ZA - Enschede
In ons mooie Waterhuis aan de Bierkant, te vinden op Witbreuksweg, komt vanaf 1 mei een kamer vrij. Om ons gemengde huis weer op te vullen zoeken wij daarom naar een nieuwe bewoonster!We zijn een gezellig gemengd huis dat graag dingen samen doet. Zo spelen we competitief Mario Kart op onze Switch, gaan we pubquizzen, zingen we (vals) mee met muziek tijdens het afwassen (en avonden die ineens omslaan tot karaoke), kijken we slechte films/series, maken we kampvuurtjes, en doen we samen een drankje. Ook hebben we eens in de zoveel tijd een impulsieve thema-avond, die vaak eindigt in een feestje met een bijbehorende avondwandeling door het prachtige bos achter ons huis.Al deze leuke dingen gebeuren spontaan en op eigen initiatief, dus we zoeken vooral iemand die ook zelf aanpakt en voorstelt om samen iets te gaan doen!Doordeweeks eten wij vier dagen gezamenlijk (maandag t/m donderdag) volgens een maandelijks kookrooster, maar ook in het weekend zijn er meestal wel mensen te vinden om samen mee te koken/eten. Daarnaast hebben we een schoonmaakrooster met verschillende taakjes om het huis acceptabel te houden. Als inwonende van ons huis verwachten we dan ook dat je meedoet met dit rooster. Eens in de zoveel tijd houden we ook een gezamelijke grote schoonmaak om het huis weer blinkend te krijgen, natuurlijk met op de achtergrond onze eigen playlist.Ben je geïnteresseerd, stuur dan een berichtje! Op basis van deze wordt je mogelijk uitgenodigd voor een hospiteer gesprek.————————–De beschikbare kamer is 16m2 met een persoonlijke badkamer die een wc, douche en wasbak bevat. Ook heb je een raam met deur op de begane grond, waardoor je makkelijk vanuit je kamer even buiten kunt gaan zitten met warm weer. Je woont samen met 7 andere (super gezellige) mensen.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Witbreuksweg – 7522ZA – Enschede via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Enschede aan de Witbreuksweg en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Enschede. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Enschede wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Enschede- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 365
Aantal m2 – 16
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Witbreuksweg in Enschede

Witbreuksweg in Enschede via Kamernet
Witbreuksweg in Enschede via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo