Witbreuksweg in Enschede via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Witbreuksweg - 7522ZA - Enschede beschikbaar per 2023-11-15 in het mooie Enschede. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 14 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Witbreuksweg - 7522ZA - Enschede
Hoihoi, leuk dat je onze advertentie gevonden hebt! Zoek jij een kamer? Wij een huisgenoot! Match made in heaven? Wij zijn Huize Etje, een gemengd huis met 11 kamers, waarvan op dit moment 5 vrouwen en 5 mannen. We wonen aan de rand van de campus en als je de deur uit loopt, sta je zo in het bos. Naast een gedeelde keuken en gezellige huiskamer incl. kat, heeft iedereen zijn eigen kamer met badkamer en ook zijn eigen voordeur. We zijn een huis met een grote variatie aan persoonlijkheden, maar hebben het bijna altijd gezellig en doen veel samen. Er wordt elke dag gezamenlijk gegeten, dus iedereen kookt met enige regelmaat. Het halve huis eet vegetarisch, dus daar wordt altijd rekening mee gehouden. Verder ondernemen we veel, in de zomer worden er bijvoorbeeld regelmatig kampvuurtjes gemaakt. Er wordt er regelmatig gewandeld en verder wordt er ook gesport, films gekeken, spelletjes gespeeld, en noem maar op. Ook hebben we eens in de drie weken een huisavond waar degene die thuis zijn, wat leuks gaan ondernemen binnenshuis of buitenshuis. Er is uiteraard niks verplicht, maar we vinden het leuk als een nieuwe huisgenoot regelmatig zijn gezicht laat zien en initiatief toont om leuke dingen te ondernemen 🙂 Kortom, we zoeken iemand die gezellig met ons mee doet en open staat voor spontane, gekke activiteiten!Voordat we zomaar een vreemde in huis halen willen we je natuurlijk wel eerst leren kennen. Denk jij dat je goed zou passen in ons gezellige huis, reageer dan via de website!Groetjes,De 10 huidige Etters en Suzy (onze kat)P.S. De kamer bestaat uit een eigen badkamer en een eigen voordeur. Vanuit je voordeur kom je binnen in je gang met inbouwkast. De badkamer grenst aan je gang. Via de tussendeur kom je in je kamer, van ongeveer 14 vierkante meter.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Witbreuksweg – 7522ZA – Enschede via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Enschede aan de Witbreuksweg en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Enschede. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geĂŻnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Enschede wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Enschede- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 420
Aantal m2 – 14
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Witbreuksweg in Enschede

Witbreuksweg in Enschede via Kamernet
Witbreuksweg in Enschede via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo