Witbreuksweg in Enschede via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Witbreuksweg - 7522ZA - Enschede beschikbaar per 2023-11-01 in het mooie Enschede. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 16 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Witbreuksweg - 7522ZA - Enschede
HOI!! Vanaf begin november komt er een kamer vrij in ons prachtige huis aan de rand van de pittoreske campus van Twente. We zijn een gemengd huis van 14 studenten, variërend in de leeftijd van 18 tot 25. Samen vormen we een hecht en actief huis, er wordt iedere dag gekookt en samen gegeten. Daarnaast zijn er veel gezamenlijke activiteiten zoals een maandelijkse huisavond, samen sporten, studeren, beunen en het bezoeken van (huis)feestjes. Ook wordt er Sinterklaas, oud en nieuw, een kerst diner en een jaarlijkse kamercocktail party georganiseerd. Initiatief en nieuwe ideeen worden erg gewaardeerd, het toffe van wonen met 14 mensen is dat er altijd wel huisgenoten enthousiast zijn!Zo zijn er al een aantal huisvakanties georganiseerd, zijn we met een groep naar de Zwarte Cross geweest en is er een heuse kapschuur gebouwd. In de zomer maanden wordt er verder fanatiek gebeachvolleybald en gezwommen als daar de mogelijkheid voor is. Ook wordt er regelmatig gezamenlijk gestudeerd op de uni. Je aanwezigheid bij activiteiten is natuurlijk niet verplicht, maar wordt wel erg gewaardeerd.Verder zijn er eigenlijk altijd mensen in de woonkamer te vinden om een kop thee mee te drinken, een film te kijken of spelletje te doen. Daarnaast zijn we erg trots op onze eigengemaakte bar, waar regelmatig een biertje wordt gedronken. Tot slot is het huis van alle gemakken voorzien. We hebben twee wasmachines, een droger, een woonkamer, gezamenlijke keuken, ((speciaal)bier) koelkasten, een inloop verkleedkast en groot terras met open serre om te barbecueën. Elke kamer heeft een eigen balkon, een badkamer en een wc.Zie jij jezelf passen in ons actieve en gezellige huis, stuur dan een ludiek mailtje waarin je jezelf kort voorstelt en wie weet wordt je uitgenodigd voor een hospiteeravond!Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Witbreuksweg – 7522ZA – Enschede via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Enschede aan de Witbreuksweg en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Enschede. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Enschede wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Enschede- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 380
Aantal m2 – 16
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Witbreuksweg in Enschede

Witbreuksweg in Enschede via Kamernet
Witbreuksweg in Enschede via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo