Wittevrouwensingel in Utrecht via Papayo.nl

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Appartement in Utrecht (Wittevrouwensingel) is een mooi in Utrecht welke per Mon, 26 Feb 2024 10:12:16 +0000 vrij komt. Wilt u meer weten over de Appartement in Utrecht (Wittevrouwensingel) klik dan snel verder om in contact te komen.

Appartement in Utrecht (Wittevrouwensingel)
Knus 2-kamerappartement te huur aan Wittevrouwensingel Utrecht  Dit ruime en lichte 2-kamer appartement ligt in de populaire wijk Utrecht-Oost nabij het Griftpark op loopafstand van de gezellige binnenstad van Utrecht. Deze woonruimte gelegen aan de Wittevrouwensingel is ca. 31m2 in oppervlakte en is bestemd voor max. 2 personen. Alle winkels voor de dagelijkse boodschappen, OV verbindingen en het Centraal Station…

Appartement in Utrecht (Wittevrouwensingel) via Papayo.nl Deze  ligt in de stad Utrecht aan de Wittevrouwensingel  en is snel beschikbaar. Via Papayo.nl kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Utrecht. Een kamer zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in deze  wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Utrecht- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 1050.00
Aantal m2 – 31
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Wittevrouwensingel in Utrecht

Wittevrouwensingel in Utrecht via Papayo.nl
Wittevrouwensingel in Utrecht via Papayo.nl
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo